Τα Μελίσσια μετέτρεψαν το ντέρμπι με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης σε «παράσταση για έναν ρόλο» επικρατώντας με 4-0 και παραμένουν στο «-4» από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων συνεχιζόντας παράλληλα ακάθεκτα την πορεία τους για την επάνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο Ζανίκος, «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος στο 63’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 2-0. Ο Φακής Δ. έκανε το 3-0 στο  75’ Δ. Φακής με τον Πολυδωρόπουλο στο 84’ να βάζει το «κερασάκι» στην «τούρτα» και να διαμορφώνει το θριαμβευτικό 4-0. Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Στεργιώτη και Γούναρη.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Α. Κυριακόπουλος, Πάσαρης, Τσιριγώτης, Δ. Φακής, Μπεκατώρος (83’ Καραπαναγιώτης), Τούντας (79’ Πουλάκης), Ζανίκος (64’ Καλημέρης), Ι. Φακής, Παπαχρήστος (74’ Ντεντόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Θανάσης Βάλσαμος): Μαργαρίτης, Τσιακμάκας, Κανδρής (72’ Σιάγκας), Ν. Ταταρής, Μυστρίδης (79’ Τσερώνης), Κάτρης, Κακαμπάκος (68’ Σταμάτης), Κερσούκου, Ηλιάκης, Τσιάκαλος, Κόκκινος.

Πηγή : Abola.gr