Με μεγάλο πρωταγωνιστή για αλλη μια φορά τον Ζαννίκο τα Μελίσσια επικράτησαν με 2-0 της Άμιλλας Περιστερίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 4' καθώς κέρδισαν πέναλτι. Ωστόσο ο Δαφνάς αστόχησε από την άσπρη βούλα σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο απειλητικοί έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Τον "γόρδιο δεσμό" έλυσε ο Ζαννίκος όταν κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε για το 1-0 στο 30'. Στο δεύτερο μέρος, οι "πράσινοι" έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Παπαχρήστο στο 49'. Στο 73' ξανά ο Παπαχρήστος πρό κενής εστίας αστόχησε. Στο 75' ο Ζαννίκος κλείδωσε την νίκη με κοντινό σουτ για το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο τέλος από κοντά με τον Χρυσαφίδη να πλασάρει άουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακυρωθέν γκολ στο 12' και στο 56'.

Μελίσσια: Θανάσι, Καραπαναγιώτης (Κανέλλος 88'), Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Φάκης Δ., Δήμος (Λίβανος 46'), Πουλάκης, Ζαννίκος (Καλημέρης 79'), Φάκης Ι., Παπαχρήστος (Τούντας 85')

Άμιλλα Περιστερίου: Ιoρδανίδης, Δήμου (Χρυσαφίδης 82'), Λαμπράκος Β. (Αντέδιο 68'), Ασημακόπουλος, Τσιαγιάννης, Κατσάμας (Σπύρου 74'), Χάλαρης, Κλαυδιανός, Ζέρλας, Δαφνάς, Λαμπράκος Χ. (Καλλίκας 68')

Πηγή : Abola.gr