Σοκ για το Ηράκλειο που ηττήθηκε με 1-0 από τα εξαιρετικά Μελίσσια και απώλεσε την πρώτη θέση της κατάταξης, με τον Χαραυγιακό να νοιώθει πλέον την “μοναξιά”.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά καλά οργανωμένη και διαβασμένη κατάφερε να μην δεκτή την μεγάλη φάση και “παίζοντας την κόντρα” βρήκε την ευκαιρία με τον Μακρυπίδη στο 55′ που πλάσαρε όμορφα μετά την ενέργεια και σέντρα του Κωνσταντάκη να σκοράρει για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί Στο 21’ο Φάκης Ι. σούταρε ο Μολφέσης απέκρουσε, με την μπάλα στην συνέχεια να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι .

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου με βοηθούς τους Φραγκιουδάκη και Μπάγια.

Ηράκλειο (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης (56′ Κιάφα), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Τούμπας, Τζώρτζης (72′ λ. τρ. Σπυριδάκης), Λαμπρόπουλος (58′ Γεωργίου), Μακρίδης, Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος

ΑΟ Μελισσίων(Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Καραμπίνης, Ζούνα, Πάσσαρης, Αρβανίτης, Δ. Φάκης, Μακρυπίδης (85′ Πουλάκης), Τούντας, Καλημέρης (94′ Τεντόπουλος), Ι. Φάκης (71′ Σεϊτάι), Κωνσταντάκης (92′ Πολυδωρόπουλος).

 

Πηγη : stoplekto.gr